RILASTIL - КОСМЕЦЕВТИЧНОЇ МАРКА №1 В ІТАЛІЇ ТЕПЕР В УКРАЇНІ!

28.05.2020

RILASTIL - КОСМЕЦЕВТИЧНОЇ МАРКА №1 В ІТАЛІЇ ТЕПЕР В УКРАЇНІ!

Instituto Ganassini SpA міжнародна компанія з власними заводами і представництвами в Європі (Італії, Іспанії, Німеччини, Франції та Португалії) і США. Продажі продуктів представлені більш ніж в 50-ти країнах світу.

Бренд Rilastil використовує тільки активні інгредієнти останнього покоління і найсучасніші технології виробництва для досягнення високої ефективності продукції. Дослідження проводяться у власних лабораторіях Італії та Іспанії, а також у співпраці з клінічними інститутами і університетами в Італії і у всьому світі.

Безпека продукції гарантується клінічними, дерматологічними і мікробіологічними перевірками, суворим відбором активних інгредієнтів і постійним тестуванням сировини і готової продукції. Каталог продуктів RILASTIL пропонує рішення для різних симптомів косметичних недосконалостей. У кожному віці шкіра потребує особливого догляду і спеціальних продуктах: від очищення і зволоження, до високоефективних anti-age програм. Гарний зовнішній вигляд визначається внутрішнім станом шкіри, і продукція RILASTIL, створена для того щоб подбати про це.