ІТАЛІЙСЬКИЙ БРЕНД PRORASO - ЦЕ ПРОФЕСІЙНІ ЗАСОБИ ДЛЯ ГОЛІННЯ КЛАСУ ЛЮКС!

27.12.2019

ІТАЛІЙСЬКИЙ БРЕНД PRORASO - ЦЕ ПРОФЕСІЙНІ ЗАСОБИ ДЛЯ ГОЛІННЯ КЛАСУ ЛЮКС!

У 2020 році в портфелі компанії з'явився новий бренд Proraso, який належить італійському виробнику Ludovico Martelli SRL

        Історія бренду починається в 1908 році, коли флорентієць, Людовіко Мартеллі, перетворив просте гоління в цілий ритуал догляду. Він створив тренд, який до цих пір актуальний, для кожного покоління. Широкий асортимент бренду призначений для догляду за різними типами шкіри і щетини. Натуральні інгредієнти в складі, такі як екстракт алое, масло Ши, сандалове масло, екстракт зеленого чаю, дбайливо доглядають за шкірою, забезпечують комфортне гоління і догляд до, під час і після гоління. У базовому асортименті креми до гоління, густі піни для гоління, бальзами та лосьйони після гоління.

 Борода не тільки додає особливого шарму її власнику, але і вимагає особливого догляду. Щоб відростити бороду, підтримувати її в доглянутому стані і не відчувати дискомфорту бренд розробив спеціальні колекції професійних засобів по догляду за бородою і вусами. Преміум лінії Azur Lime, Wood and spice, Cypress & Vetiver призначені для вишуканого догляду, кожна має свій неповторний аромат і багату ольфакторну піраміду.