З 2019 компанія «Космед» стала офіційним дистриб’ютором відомого міжнародного бренду зубних паст Marvis – італійського виробника Ludovico Martelli s.r.l.

03.10.2019

З 2019 компанія «Космед» стала офіційним дистриб’ютором відомого міжнародного бренду зубних паст  Marvis – італійського виробника Ludovico Martelli s.r.l.

Легендарний італійський бренд Marvis спеціалізується на виготовленні люксових зубних паст та засобів для догляду за ротовою порожниною. Продукти італійського виробника є результатом поєднання класичної рецептури і сучасних технологій виробництва. Ось уже кілька поколінь компанія є сімейною справою, яка передається від одного члена родини до іншого. До створення гігієнічних засобів для зубів співробітники компанії підходять з усією ретельністю і відповідальністю: зубні пасти Marvis не тільки прекрасно піклуються про здоров'я зубів та ясен, вони дарують свіжість подиху, та мають неординарний смак. Зухвала, культова, оригінальна, одним словом: сучасна зубна паста. Кожна з зубних паст має ніжну як зефір текстуру, компактна і приємна у використанні.
Marvis - це ідеальний захист, незабутня білосніжна посмішка і безкомпромісне свіже дихання. Смаки зубних паст незвичайні і трохи іронічні, але, в той же час, доброзичливі і легко здатні зачарувати вихором відчуттів. Це єдиний бренд, всі продукти якого розроблялися спеціально для курців, значить, всі вони відмінно очищають, мають стійкий приємний смак та захищають емаль.